Airsoft boltok

2011.05.10

Magyarországon egyre népszerűbb a sport, így már néhány airsoft bolt is van. A készletük általában hasonló, mindenféle minőség és márka képviselteti magát Magyarországon. A tapasztalataimat osztanám meg veletek  itt. El is kezdem, bemutatom a magyar boltokat!

 

-NOWAR: Az egyik legnépszerűbb bolt, sokaknak ajánlom. Viszonylag olcsón találhatunk itt fegyvereket,  BB-ket, ruházatot, felszerelést, és egyéb kiegészítőket. Sajnos honlapuk ritkán frissül, így ha kinézünk valamit és meg szeretnénk vásárolni, először mindenképpen hívjuk fel a boltot. Lehetőség van szervízelésre is! Honlapuk: http://www.airsoft.nowar.hu. Budapesten és Szegeden van boltjuk.

-Airsoftgun: A másik népszerű bolt, itt drágábbak a termékek, kissé más a választék mint más magyar boltokban. Lehetőség van szervízelésre, a honlapuk nagyon jó, minden le van írva részletesen, gyakran frissül! Megtalálhatunk itt fegyvereket, BB-ket, ruházatot, felszerelést, és egyéb kiegészítőket. Honlapuk: http://www.airsoftgun.hu. Budapesten van boltjuk.

-Keletifornt (és Délifront): Elsősorban fegyvereket lehet itt venni, illetve tartozékokat. Kissé eldugott helyen van a Keletifront üzlet, sok időbe telik odatalálni . Honlapuk jó, részletes, akciókból sincs hiány. Honlap: http://www.keletifront.com. Budapesten vannak üzleteik.

-44. Bázis: Itt is különleges a választák, elsősorban fegyvereket és kiegészítőket lehet venni. Honlapjuk jó. Honlap: http://www.44bazis.hu

-Gunner SE: Nincs tapasztalatom róla, de nézz be ha akarsz!

-Légiós Military: Budapesten egy kissé eldugott helyen kiváló minőségű és árú felszereléseket lehet venni. Airsoftra, és természetjárásra is egyaránt jó dolgok vannak. Használt ruháik olcsók, és jó minőségűek. Honlap: http://www.legios-military.hu

 

Egyelőre ennyit a boltokról, ha tudom, még bővítem a cikket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

designed by: Kerepesi Krisztián All right reserved 2011